PROVOZNÍ DOBA:

Pondělí:               8.00 - 12.00, 13.00 - 17.00

Úterý:                  8.00 - 12.00, 15.00* - 18.00 (*odpoledne pro objednané)

Středa:                8.00 - 12.00, 13.00 - 17.00

Čtvrtek:               8.00 - 12.00. 15.00* - 18.00 (*odpoledne pro objednané)

Pátek:                 8.00* - 11.00 (*pro objednané)

Maximální délka jedné intervence (jednání s uživatelem) je 45 min.
Poslední uživatel je přijat 45 minut před koncem provozní doby.

JAK SE K NÁM DOSTANETE:

AUTEM (cca 3 minuty) a pěšky (cca 15 minut):

Od Bohumína–Skřečoně - ze skřečoňského mostu pojedete rovně alejí asi 500m podél městského parku, na konci aleje na křižovatce ve tvaru písmene „T“ odbočíte vlevo  a po asi 100 metrech na pravé straně je Občanská poradna.

Ze směru od vlakového nádraží Bohumín - od vlakového nádraží (směrem k autobusovým zastávkám) na ulici Masarykova a po ní stále rovně (kolem náměstí T.G.Masaryka, kolem Městského úřadu, kolem kostela) až na velké křižovatce, odbočit vpravo tj. na ulici Štefánikovu, zde asi po 300m po levé straně sídlí Občanská poradna. Parkování je možné podél přilehlých cest nebo na okolních parkovištích.

Ze směru  od autobusového stanoviště (tj. od Penny Marketu) – na rondlu třetí výjezd vpravo na ulici Štefánikovu a poté stále rovně (průběžně zleva kolem zverimexu, železářství, květinářství, parkoviště, červeného kostela. Křižovatku u kostela projet rovně a asi po 300m na levé straně  sídlí Občanská poradna. Parkování je možné podél přilehlých cest nebo na okolních parkovištích.

AUTOBUSEM:
Názvy nejbližších autobusových zastávek, které jsou od poradny vzdáleny cca 15 min chůze:

Ze směru Ostrava

• z autobusové zastávky: „Třída Eduarda Beneše“ ulicí ve směru jízdy autobusu si 100 m na křižovatce odbočit vlevo na ulici Štefánikovu, pak stále rovně asi 500 m sídlí zleva Občanská poradna
  • z autobusové zastávky: „Mírová“ ulicí ve směru jízdy autobusu asi 100 m na křižovatce odbočit vpravo na ulici Šunychelskou, pak mírně doprava a po 100 m sídlí zprava Občanská poradna

Ze směru Karviná, Dětmarovice, Orlová, Dolní Lutyně, Věřňovice:

• autobusová zastávka: „Železniční stanice“ (popis pěší cesty k poradně viz směr od vlakového nádraží Bohumín)

Ze směru Rychvald:

• autobusová zastávka: „Autobusové stanoviště“ (popis pěší cesty k poradně viz směr od autobusového stanoviště (tj. od Penny Marketu)
  • autobusová zastávka "Železniční stanice“ (popis pěší cesty k poradně viz směr od vlakového nádraží Bohumín)
VLAKEM:
  • železniční stanice: „Bohumín“ (popis pěší cesty k poradně viz směr od vlakového nádraží Bohumín)